dijous, 4 de febrer del 2010

EXCURSIÓ A SANT SALVADOR

Els alumnes de tercer cicle hem anat al Puig de Sant Salvador a Felanitx a fer una excursió divertida i a peu. Per el mig del camí ens vàrem aturar per berenar i per descansar la gran caminata.Vàrem pujar més amunt i no vàrem descansar fins que vàrem arribar.Vàrem arribar a la Creu ( al Mirador) i vàrem mirar des d' allà adalt.Es veuen unes vistes , un paissatge molt gros i impressionant: Cabrera, tota la zona del Mitjorn i del LLevant, fins i tot la Badia d' Alcúdia. Després d' anar-nos d' allà várem arribar a La Creu on hi ha Crist Rei , i quan vàrem arribar ens posàrem a jugar amb les pilotes que havíem agafat.

La meitat dels alumnes varen anar amb les professores a visitar l`església i l`altre meitat es varen quedar jugant amb el calabruix. Tothom va començar a dinar.Després de dinar ens vàrem posar a jugar amb les pilotes amb el calabruix i vàrem córrer per tot l`espai.

Per acabar, la baixada va ser molt ràpida. Vàrem haver d'anar en cura en les caigudes i llenegades.Quan vàrem ser a baix, ens esperaven els autocars que ens varen dur cap a Campos.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada